Zaterdag 11 juni 2022

Tijd Activiteit Locatie
08.30 - 09.00 uur Ophalen startnummers wandeltocht Kasteeltuin bij Kasteel de Haar
09.00 - 09.30 uur Start wandeltocht 12 en 20 km Kasteeltuin bij Kasteel de Haar
16.30 - 19:30 uur Ophalen startnummers hardlopen Kasteel de Haar
17.30 uur Prinsen en Prinsessenloop 1,5 km Kasteel de Haar
17.45 uur Ridders en Jonkvrouwenloop 2,5 km Kasteel de Haar
18.00 uur De Vijf van de Haar Kasteel de Haar
18.30 uur De Tien van de Haar Kasteel de Haar
19.45 uur De Halve van de Haar Kasteel de Haar
22.30 uur Finish laatste loper Kasteel de Haar

Parcoursen

Bij de Kasteelloop De Halve van De Haar kun je kiezen uit de halve marathon, 10 km, 5 km en Prinsen en Prinsessenloop 1,5 km & Ridders en Jonkvrouwenloop 2,5 km. Bij De Kasteelwandeling van De Haar kun je kiezen uit 12 km en 20 km. Start dit unieke parcours op ons bijzondere kasteelpark. Je loopt langs waterpartijen, over groene lanen, langs poorten en ophaalbruggen met als letterlijk en figuurlijk hoogtepunt de torens van het kasteel.

 

Parcourskaarten

De Halve van De Haar - 21,1 km

Het parcours van De Halve van De Haar loopt over 2 rondes. Deze afstand staat te boek als een echte wedstrijdloop. De start en finishen bevinden zich in het kasteelpark.

 

Bekijk parcours 2022

De Tien van De Haar - 10 km

Het parcours van De 10 km loopt over het parcours van De Halve van De Haar. Deze afstand is een recreatie ’wedstrijd’ loop. De start en finish bevinden zich in het kasteelpark.

 

Bekijk parcours 2022

De Vijf van De Haar - 5 km

Het parcours van De 5 km van De Haar loopt gedeeltelijk over het parcours van De Halve van De Haar. De start en finish bevinden zich in het kasteelpark.

 

Bekijk parcours 2022

Ridders en Jonkvrouwen (2,5 km) & Prinsen en Prinsessenloop (1,5 km)

Beide afstanden starten in de kasteeltuinen. Meer informatie over de parcoursen volgt snel.

De Kasteelwandeling van De Haar

De 12 km en 20 km route van De Kasteelwandeling van De Haar.

 

Bekijk parcours 2022

Startnummers

Thuisgestuurd
Deelnemers die zich uiterlijk 18 mei hebben ingeschreven, krijgen hun startnummer thuisgestuurd. Dit geldt voor alle onderdelen van Kasteelloop De Halve van de Haar. Ook zal je naam op het startnummer staan. Indien je je na 18 mei hebt ingeschreven, dien je het startnummer op de dag van het evenement op te halen op het evenemententerrein.

Als je het limited edition shirt hebt besteld, kun je deze ophalen op het evenemententerrein op de dag van het event.

Reisadvies

Wij adviseren deelnemers en toeschouwers zoveel mogelijk met de fiets te reizen.  Houd er rekening mee dat er wegen zijn afgesloten en het druk zal zijn rondom het evenemententerrein. Ook rijden er geen bussen op zaterdagavond. 

Vervoersmiddelen

Fiets

We verzoeken je zoveel mogelijk op de fiets te komen. Je kunt je fiets parkeren vlakbij het evenemententerrein bij de Eikslaan of bij de Thematerweg in Haarzuilens. Volg hiervoor de bewegwijzering.

Openbaar vervoer

Kasteel de Haar is niet goed bereikbaar met het openbaar vervoer, een ander vervoersmiddel is aan te raden. Er rijden vanaf 17.00 geen bussen meer naar Kasteel de Haar. Kijk op www.9292ov.nl voor meer informatie over reizen met het openbaar vervoer naar Haarzuilens.

Auto

Vanaf de snelweg A2 en A12 volg je de route richting Haarzuilens (je kunt navigeren op Kasteellaan 1 te Haarzuilens). Volg vervolgens de evenementenbebording naar de ingang van de parkeerplaats van Kasteel de Haar. Dit is de enige mogelijkheid om te parkeren in de omgeving.

Voor deze parkeerplaats geldt betaald parkeren (€ 7,50 per auto). Er kan een parkeerkaart met contant geld gekocht worden bij de informatiebalie.

Als je bij je inschrijving al een parkeerkaart hebt aangeschaft, dan kun je je startnummer bij het uitrijden inleveren bij de parkeerwacht. Lopende vanaf de parkeerplaats volg je de bebording naar het evenemententerrein. We verzoeken je om te allen tijde de instructies van onze parkeer- en verkeersregelaars op te volgen.

 

Vragen?

Heb je een vraag? Vind in de FAQ's antwoord op jouw vraag.

Bekijk de uitslagen!

Bekijk hier de uitslagen van de Halve van de Haar!

Lees meer