Vraag en aanbod-platform

VRAAG EN AANBOD-PLATFORM

Kasteelloop De Halve van De Haar - 12 en 13 juni 2021

Welkom op het vraag en aanbod-platform van de Kasteelloop De Halve van De Haar. Op dit platform bieden we alle individueel ingeschreven deelnemers de mogelijkheid om hun startbewijs voor de zesde editie aan te bieden. Kan je niet deelnemen op de nieuwe datum, plaats dan jouw advertentie op deze pagina. 

Ben jij op zoek naar een startbewijs voor 12 of 13 juni 2021?
Bekijk dan onder aan deze pagina of er een advertentie staat die aan jouw wensen voldoet. Voor de overdracht via Mylaps zelf zullen geen extra kosten in rekening gebracht worden.

Let op: wij faciliteren dit platform zodat aanbiedende- en zoekende partijen elkaar makkelijker vinden en brengen hen met elkaar in contact. De financiële overdracht dient onderling geregeld te worden en is op eigen risico. Het is belangrijk dat het startbewijs via het Mylaps-account van de aanbieder overgedragen wordt. Op deze manier zijn wij als organisatie op de hoogte van de overdracht, komt de correcte naam in de uitslag en hebben we correcte gegevens bij een eventuele calamiteiten. Heb je een vraag? Neem dan contact met ons op.Hoe werkt het?

1: Aanbieder vult het formulier in

2: Advertentie wordt automatisch geplaatst

3. Geïnteresseerde laat zijn/haar gegevens achter

4. Aanbieder neemt contact op met geïntereseerde voor overdracht via Mylaps


STARTBEWIJS AANBIEDEN

Klik op ‘’startbewijs aanbieden’’ om jouw advertentie aan te maken

AANMAKEN ADVERTENTIE: EXTRA UITLEG

Bevestigingsnummer
Je kunt jouw bevestigingsnummer vinden in de bevestigingsmail die je hebt ontvangen na inschrijving. Je kunt hem ook vinden door in te loggen op jouw persoonlijke account. Indien je meerdere startbewijzen wilt overdragen, dien je voor elk startbewijs een aparte advertentie aan te maken. Je kunt één advertentie per startbewijs aanmaken.

Prijs 
De in te vullen prijs heeft enkel betrekking op het bedrag dat je voor jouw startbewijs wenst te ontvangen. Eventuele bijkomende kosten voor extra aangeschafte producten dienen in onderling overleg afgestemd te worden. Het is niet toegestaan een prijs hoger dan de originele aanschafwaarde te vragen. 

Originele tarieven (uitgaande van het hoogste tarief)
Kasteelwandeling 6 - 11 jaar: € 2,50

Kasteelwandeling 12 jaar +: € 15,-
De Halve van de Haar: € 23,-
De Halve van de Haar student: € 20,50 
De Tien van de Haar: € 20,50 
De Tien van de Haar student: € 18,-
De Vijf van de Haar: € 18,-
De Vijf van de Haar student: € 15,50,-
De Jeugdloop van de Haar 2 km: € 7,50
De Jeugdloop van de Haar 1 km: € 5,-

Studentennummer
Heb jij een studenten startbewijs? Je kunt deze alleen aan een student overdragen. Het studentennummer en de instelling moeten tijdens de overdracht ingevuld worden.

Voor jouw veiligheid en om misbruik tegen te gaan worden jouw gegevens afgeschermd. Zodra iemand interesse heeft in jouw startbewijs ontvang jij zijn of haar naam en e-mailadres om direct contact op te nemen (inclusief instructies voor het officieel overdragen via Mylaps). 

Let op: De financiële overdracht dient onderling geregeld te worden en is op eigen risico. Het is belangrijk dat het startbewijs via het Mylaps-account van de aanbieder overgedragen wordt. Op deze manier zijn wij als organisatie op de hoogte van de overdracht, komt de correcte naam in de uitslag en hebben we correcte gegevens bij een eventuele calamiteiten.

De prijs is exclusief extra aangeschafte producten:


ZOEK EEN STARTBEWIJS

Tonen:
Datum Onderdeel Extra producten Prijs
09-04-2020 De Tien van de Haar Medaille graveren € 18,50

Contact leggen met aanbiedende partij
Door het invullen van jouw gegevens geef je toestemming om jouw naam en e-mailadres met de aanbiedende partij te delen. Deze ontvangt automatisch een e-mail met jouw e-mailadres en dient contact met jou op te nemen over het officieel overdragen van het startbewijs.

Studentennummer
Je kunt alleen een studenten startbewijs overnemen als je een student bent in het bezit van een studentennummer van de aangesloten onderwijsinstelling.

Let op: De financiële overdracht dient onderling geregeld te worden en is op eigen risico. Het is belangrijk dat het startbewijs via het Mylaps-account van de aanbieder overgedragen wordt. Op deze manier zijn wij als organisatie op de hoogte van de overdracht, komt de correcte naam in de uitslag en hebben we correcte gegevens bij een eventuele calamiteiten.

Kasteelloop De Halve van de Haar gaat niet door en wordt verplaatst naar 12 en 13 juni 2021

Als gevolg van de recente ontwikkelingen rondom het coronavirus heeft de organisatie besloten om Kasteelloop De Halve van de Haar te verplaatsen naar 2021.

Lees meer