Inschrijven


De Halve van De Haar - 21 km

Een unieke Halve Marathon die wordt afgelegd over 2 rondes. Laat je verrassen door pittoreske dorpskernen, natuurgebieden, het strand en natuurlijk als hoogtepunt de kasteeltuinen van Kasteel de Haar. 

Lees meer

De Tien van De Haar - 10 km

De Tien van De Haar loop je over het officieel ingemeten parcours van de Halve Marathon.  De 10 km is een afwisselende route waarbij je door natuurgebieden, langs het strand en uiteraard de kasteeltuinen van Kasteel de Haar loopt.

Lees meer

De Vijf van De Haar - 5 km

Ervaar de kasteeltuinen van Kasteel de Haar en de omliggende natuurgebieden op een unieke manier. De Vijf van De Haar is een ideale afstand voor zowel de ervaren als beginnende loper. Proef de sfeer van de Halve Marathon door gedeeltelijk de 5 km over het officiële wedstrijdparcours te lopen. 

Lees meer

De Jeugdloop van De Haar - 2 km

Speciaal voor de jonge sportievelingen is er De Jeugdloop van De Haar. Met een afstand van 2 km ren je door de kasteeltuinen en zelfs voor het kasteel langs! 

Lees meer

De Jeugdloop van De Haar - 1 km

De allerkleinsten kunnen een superleuk parcours afleggen bij de 1 km De Jeugdloop van De Haar. Na de start in de kasteeltuinen ren je dwars door de tuinen heen. 

Lees meer

Kasteelwandeling van De Haar

Wandel de dag voorafgaand aan De Halve van De Haar mee met De Kasteelwandeling van De Haar. Loop door Nederlands mooiste kasteel, de tuinen, het prachtige natuurgebied rondom Kasteel de Haar en waan je even in een andere wereld.

Lees meer