Inschrijven

De Halve van De Haar - 21 km

Een unieke Halve Marathon die wordt afgelegd over 2 rondes. Laat je verrassen door pittoreske dorpskernen, natuurgebieden, het strand en natuurlijk als hoogtepunt de kasteeltuinen van Kasteel de Haar. 

De Tien van De Haar - 10 km

De Tien van De Haar loop je over het officieel ingemeten parcours van de Halve Marathon.  De 10 km is een afwisselende route waarbij je door natuurgebieden, langs het strand en uiteraard de kasteeltuinen van Kasteel de Haar loopt.

De Vijf van De Haar - 5 km

Ervaar de kasteeltuinen van Kasteel de Haar en de omliggende natuurgebieden op een unieke manier. De Vijf van De Haar is een ideale afstand voor zowel de ervaren als beginnende loper. Proef de sfeer van de Halve Marathon door gedeeltelijk de 5 km over het officiële wedstrijdparcours te lopen. 

De Jeugdloop van De Haar - 2 km

Speciaal voor de jonge sportievelingen is er De Jeugdloop van De Haar. Met een afstand van 2 km ren je door de kasteeltuinen en zelfs voor het kasteel langs! 

De Jeugdloop van De Haar - 1 km

De allerkleinsten kunnen een superleuk parcours afleggen bij de 1 km De Jeugdloop van De Haar. Na de start in de kasteeltuinen ren je dwars door de tuinen heen. 

Kasteelwandeling van De Haar

Wandel de dag voorafgaand aan De Halve van De Haar mee met De Kasteelwandeling van De Haar. Loop door Nederlands mooiste kasteel, de tuinen, het prachtige natuurgebied rondom Kasteel de Haar en waan je even in een andere wereld.

Kasteelloop De Halve van de Haar gaat niet door en wordt verplaatst naar 12 en 13 juni 2021

Als gevolg van de recente ontwikkelingen rondom het coronavirus heeft de organisatie besloten om Kasteelloop De Halve van de Haar te verplaatsen naar 2021.

Lees meer