Door het prachtige, maar warme weer was het een stuk zwaarder om met een goede tijd de finish te behalen. De organisatie had op de warmte ingespeeld door extra verzorgingsposten op te stellen en ook het Rode Kruis had extra maatregelen getroffen.

Onder de lopers bevond zich ook dit jaar weer een bijzondere gast. Sara, één van de kleindochters van wijlen baron Thierry van Zuylen van Nijevelt van de Haar, liep ook dit jaar weer mee, nu met De Tien van De Haar. Sara kwam destijds met het idee om een hardloopevenement te organiseren rondom Kasteel de Haar. Al vijf jaar werken Kermis Oranjevereniging Haarzuilens, Athletic Point Events en Stichting Kasteel de Haar samen om deze unieke Kasteelloop te organiseren. Zij worden hierin ondersteunt door Hoofdsponsor Royal Reesink en PICNIC, de online supermarkt.

Het enthousiasme van alle lopers, de geweldige inzet van alle vrijwilligers, de sfeer in het dorp Haarzuilens, het entertainment langs het parcours en het aantal kijkers zorgden tijdens deze jubileum editie voor een onvergetelijke dag!